D-Rakennekosteus
Ser­ti­fioi­tu kosteuden mit­taa­ja ja lämpökuvaaja – Helsinki, Espoo ja Vantaa
Sertifioitu kosteudenmittaaja ja lämpökuvaaja

Mittaukset kaikenikäisiin rakennuksiin

Katso tästä lyhyt esittelyvideo

(Jos video ei näy, hyväksy Ulkoinen sisältö -ilmoituksessa Kolmannen osapuolen sisältö, kun haluat katsoa videon.)Kos­teus­mit­taus vai kos­teus­kar­toi­tus?

Kun­to­tar­kas­tus vai kuntotut­ki­mus?

Tiedätkö niiden erot? 

Ei haittaa vaikket tiedä, me tiedämme kyllä, ja tarjoamme sinulle juuri oikean tutkimustavan, kun kerrot meille ongelmasi.

On kyse asuntokaupasta, vesivahingosta, sisäilman laadun ongelmista tai uudisrakentamisen kos­teus­var­mis­tuk­sis­ta, kannattaa olla yhteydessä yritykseemme.Kysy lisää ja pyydä tarjous


Kun ais­tin­va­rai­nen havainto viittaa kos­teus­vau­rioon

  • pintojen värimuutokset
  • pintarakenteen turpoaminen
  • päällysteen irtoaminen; halkeilu tai hilseily
  • kosteuden tunnistin antaa selvästi kohonneita lukemia,

silloin tehdään rakenneavauksia tai porauksia kos­teus­mit­tauk­si­neen, mahdollisesti myös näytteenottoja.

Rakenteet tarkastetaan mahdollisuuksien mukaan sekä rakennuksen sisä- että ulkopuolelta kosteuslähteiden selvittämiseksi.


Laminaatin as­ke­lää­ni­ker­rok­ses­sa ja sen alla kosteutta. Vaatii korjaamista. Laminaatin as­ke­lää­ni­ker­rok­ses­sa ja sen alla kosteutta. Vaatii korjaamista.


Kysy lisää ja pyydä tarjous


Ra­ken­tei­den kos­teus­tut­ki­muk­sia yli 25 vuoden ko­ke­muk­sel­la

Laadun ja luotettavuuden takeena ovat myös Rakentamisen sertifikaatti, rakenteiden kosteudenmittaaja ja Rakentamisen hen­ki­lö­ser­ti­fi­kaat­ti, rakennusten lämpökuvaaja (Eurofins Expert Services Oy = ent. VTT) sekä Luotettava kumppani - Tilaajavastuu.

Tarkastuksissa käytämme useita rin­nak­kais­me­ne­tel­miä ja RT-korttien mukaisia mittaus- ja tutkimusmenetelmiä sekä raportointia.

Kuntoarviot, kuntotutkimukset ja mittaustulokset raportoidaan selkeästi myös kuvin ja kaavioin, jotka avautuvat hyvin maallikonkin ymmärrettäväksi.

Toi­min­ta­pe­ri­aat­tei­tam­me ovat nopeus, tarkkuus ja luotettavuus. 


Kysy lisää ja pyydä tarjous